Wees je eigen bodyguard!

Wees je eigen bodyguard!

Ben jij 60plus en woonachtig in Loosduinen?

Je veilig voelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naarmate je ouder word en je meer gebreken kent neemt over het algemeen het gevoel van weerbaarheid af. Je kan hier niet altijd wat aan doen. Soms wel. Soms zit weerbaarheid namelijk tussen je oren. Je wordt bang van verhalen die je hoort. Je bent een keer gevallen en nu ben je bang weer te vallen. Aan sommige dingen kan je zelf wel wat doen en daar gaan wij aandacht aan besteden.

Weerbaarheid is een belangrijke peiler om je mentaal en fysiek veilig te voelen. Wij hebben met een subsidie van het stadsdeel Loosduinen van de Gemeente Den Haag een reeks van trainingen gemaakt om de weerbaarheid te vergroten van de thuiswonende oudere. Dit doen wij in samenwerking met de wijkagent.

We starten 19 augustus met fysieke weerbaarheid. Daarna rollenspellen en praktijksituaties en de laatste keer zal de wijkagent langs komen.

26 augustus is de tweede training, 2 september de derde en 9 september de laatste training. 16 september is de afsluitende bijeenkomst in de buurtkamer.

 

De training wordt gegeven bij Wings aan de Mozartlaan 195.

Wil je je aanmelden of meer weten? Neem contact op met Sacha Zijlmans: 06-28 20 24 29 of sacha@haagsegezondezaken.nl


 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment