Vitale werknemers

Haagse Gezonde Zaken helpt organisaties in de regio om hun medewerkers de vitalere versie van zichzelf te laten ontdekken. Hierbij zijn wij jouw aanspreekpunt. Samen vullen wij het vitaliteitsbeleid in binnen jouw organisatie. Op een positieve manier gaan we met vitaliteit aan de gang. Bij dit vitaliteitsbeleid gaat het niet in de eerste plaats om het terugdringen van ziekteverzuim, maar op de 95% die nog betere ambassadeurs van de organisatie kunnen worden.

Afhankelijk van de behoefte van de medewerkers, maken wij een activiteitenprogramma op maat. Wat jouw organisatie nodig heeft, hangt af van de behoefte van jouw medewerkers, het budget en de visie van de organisatie op vitaliteit. Ga je aan de slag met vitaliteitsbeleid, dan ga je aan de slag met energiemanagement. Waar je het vooral aan zult merken? De verhoogde dosis energie van je medewerkers.

Door automatisering is de manier waarop we werken enorm veranderd. Het gevolg is dat er ook andere eisen worden gesteld aan de mensen die het werk doen. Fysieke belasting speelt een kleinere rol, mentale belasting des te meer. Hoe zorg je voor het evenwicht in belastbaarheid en duurzame inzetbaarheid als medewerker en als werkgever? Hoe zorg je voor het voorkomen van een burn-out of bore-out? Als werkgever heb je ook ARBO- verplichtingen, waaronder R&I, preventie ziekteverzuim en werknemerstevredenheid.

3 redenen waarom investeren in vitaliteit loont:
  • Betere gezondheid: Medewerkers met een goede gezondheid zijn ruim 20% productiever.
  • Verbeteren imago: Vitaliteitsmanagement heeft een positieve impact op klanttevredenheid.
  • Verhoging werkplezier: Van een slechte naar een goede gezondheid levert 18% meer productiviteit op.
Wat zeggen andere:
  • Dank jullie wel, ook namens al mijn collega's. Het was een geslaagde teamdag, dankzij jullie deskundige, motiverende en enthousiasmerende begeleiding.

    Middelbare schoolZoetermeer

Activiteiten voor vitale werknemers

Alle workshops kunnen op maatwerk geleverd worden

 beweegcoaching

een gezond en vitaal mens is lichamelijk en mentaal in balans. Een coach kan je helpen de juiste weg weer te vinden.

Training geweldloze communicatie

Je leert de tools van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens gesprekken met je familieleden, vrienden, collega’s e.a.