Tip: energiek in de lente

Tip: energiek in de lente

De lente is in aantocht! We willen heerlijk van de zon kunnen genieten en volop energie hebben. Omdat suiker onder andere veel vitaminen en mineralen verbruikt die wij nodig hebben om ons de hele dag door fit en energiek te voelen, zijn alternatieven interessant. Zoals een lekkere vervanging van frisdank of koffie. Ook op het werk!

Daarom de volgende lentetip:

Maak een lekkere kan met zelfgemaakt limonade; doe water en citroensap in een  kan. Voeg er vervolgens verse kruiden zoals munt of bijvoorbeeld citroenmelisse aan toe. Je kunt er de hele dag van drinken. In plaats van een kan kun je ook een hervulbaar waterflesje gebruiken, handig voor op je bureau!

Kruiden ondersteunen de gezondheid. Je maakt op deze manier met gemak een gezonde, lekkere en frisse vervanger van limonade, fruitsappen of frisdranken! Water is daarnaast van groot belang. Het zorgt er voor dat allerlei stoffen door het lichaam vervoerd kunnen worden en slechte stoffen ook goed afgevoerd kunnen worden. Laat de lente maar komen!

 

Deze tip is geschreven in samenwerking met Ryanne Schul (Toekomst Natuurlijk).
Ryanne is natuur- en orthomoleculair voedingsadviseur. De afgelopen jaren raakte zij steeds meer gepassioneerd over voeding, natuur en gezondheid. Vanuit haar interesse in mensen en organisaties volgde zij de studie personeel en arbeid. Zij maakt nu gebruik van haar p&o kennis om werknemers te inspireren in het veranderen van hun eetpatroon. Haar missie de het verbeteren van de gezondheid van mensen door natuurlijke voeding.

Recent Posts

Leave a Comment