Gezonde voeding werk

Het stimuleren van gezonde goede voeding is energiemanagement voor lichaam en geest. Voor veel mensen is echter niet helemaal duidelijk, wat nou precies gezonde voeding is. En dat wil de voedingsindustrie ook graag zo houden. Wij informeren medewerkers tijdens de voedingsworkshops en supermarktsafari waar je op kunt letten bij de gezondere keuze. Ook leren we hen dat bewustwording van die keuze ook een stap is naar een bewuster en gezonder leven.

Daarnaast geven we adviezen aan de organisatie hoe een gezonder aanbod in de kantine het makkelijker maakt voor de medewerker om gezonder te gaan eten: een gezond snackabonnement.

Wat zeggen andere:

  • Dank jullie wel, ook namens al mijn collega's. Het was een geslaagde teamdag, dankzij jullie deskundige, motiverende en enthousiasmerende begeleiding.

    Middelbare schoolZoetermeer

Voedingsactiviteiten voor bedrijf

Alle workshops kunnen op maatwerk geleverd worden

Wat is gezonde voeding

Er zijn veel fabels en feiten bekend over voeding. En dan hebben we het nog niet over trends en hypes.

Fit door voeding

We geven antwoord op de vragen: Hoe zorg ik dat ik de hele dag door voldoende energie heb? En: Door welke voedingsstoffen blijf ik gezond en leid ik een gezond leven?

Voeding en Stress

Stress zorgt voor een andere voedingsbehoefte. Tijdens deze workshop leggen wij uit waarom je voedingsstoffen nodig hebt en welke je precies nodig hebt voor een gezond leven.

Spreekuur diëtiste

Op een vast tijdstip per week kunnen medewerkers terecht bij een diëtiste. Wat het makkelijker maakt voor medewerkers: deze gesprekken worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar.

Supermarktsafari

Welke producten koop je in de supermarkt en zijn deze eigenlijk wel zo gezond? Tegenwoordig staat er op veel productverpakkingen dat ze gezond zijn, hebben ze het “gezonde keuze klavertje” of het “ik kies bewust logo”. Helaas zijn deze logo’s vaak misleidend en de producten helemaal niet zo gezond. De voedingscoach gaat met je op safari in de supermarkt. In een uur leer je hoe je etiketten moet lezen en waar je op moet letten, zodat je in het vervolg zelf betere en bewustere keuzes kunt maken in jouw supermarkt.

Wilt u ontspanningsactiviteiten voor uw bedrijf?

vitaliteit werk

Ontspanning

Bekijk alle activiteiten met betrekking tot ontspanning.

beweging

Beweging

Bekijk alle activiteiten met betrekking tot voeding.