Bewegen op kantoor

Iedereen weet dat we moeten bewegen. Toch blijken veel mensen niet in staat om hier een dagelijks ritueel van te maken. Als organisatie kun je hier een belangrijke rol in spelen. En misschien móet je dat ook wel. Langdurig zitten – sedentair gedrag – kan behoorlijke schade opleveren (8000 sterfgevallen naar schatting en een aanzienlijk deel van de gevallen coronaire hartziekten). G. Wendel-Vos.

Stapje voor stapje

Bewegingsprogramma’s zijn er voor iedere leeftijd en leefstijl. Wat jouw medewerkers nodig hebben, hangt af van hun behoeften en belastbaarheid. Het gaat er allereerst om die behoefte boven water te krijgen. Persoonlijke doelen en bewustwording vormen vervolgens de volgende stap in een succesvol programma. Een marathon loop je niet van de één op andere dag. Trainingsschema’s vergen tijd en geduld. Neem de tijd en sta ook stil bij de kleine successen tussendoor, niet alleen het einddoel.

Wat zeggen andere:

  • Dank jullie wel, ook namens al mijn collega's. Het was een geslaagde teamdag, dankzij jullie deskundige, motiverende en enthousiasmerende begeleiding.

    Middelbare schoolZoetermeer

Bewegingsactiviteiten voor bedrijf

Wandelen

Tijdens het wandelen leer je je met een coach of trainer bewust te zijn van jezelf en de omgeving. Even niet over werk of privé praten, maar loskomen van de dagelijkse beslommeringen.

Hardlooptraining

Coaching, runningtherapie, eventtraining: Hardlopen is dé manier om buiten aan je fysieke lijf te werken en je hoofd leeg te maken. Voor elk niveau hebben we trainingsmogelijkheden. Het is ook mogelijk om naar een event toe te werken.

Bootcamp

Fitness in de buitenlucht met een groep. Afwisselende oefeningen voor conditie, kracht en ontspanning voor elk niveau. De begeleiding zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen.

Aikido

Aikido is een krijgskunst die met lichamelijke oefeningen een verbinding legt in hoe wij met elkaar omgaan. Communicatie is voor het grootste deel non-verbaal.

Personal training

Voor diegene die graag 1 op 1 getraind willen worden zijn daar ook mogelijkheden voor.

Fysiotherapie

Spreekuur van een fysiotherapeut om curatief klachten aan te pakken.

Wilt u bewegingsactiviteiten voor uw bedrijf?

voeding

Voeding

Bekijk alle activiteiten met betrekking tot voeding.

ontspanningsactiviteiten bedrijven

Ontspanning

Bekijk alle activiteiten met betrekking tot ontspanning.